Сервиз и ремонти

НачалоСервиз и ремонти
TerraEcoBuild предлага професионални ремонти и сервиз за всички видове и модели кулокранове.

В Terra Eco Build ние предлагаме водеща в бранша поддръжка и сервиз за всички марки и модели кранове, които продаваме. Нашите фабрично обучени техници преминават през строга програма за обучение по компетентност и безопасност, преди да излязат на строителната площадка.
Ние се ангажираме да осигурим безопасността на нашите работници и вашата работна площадка. Нашите техници за обслужване на кранове се придържат към всички правила за здраве и безопасност и имат преминато обучение за първа помощ, за да гарантират, че в случай на извънредна ситуация имат необходимите умения.

Ние правим качеството на услугите основен приоритет в целия продуктов спектър. Това означава, че дългосрочното партньорство е важно за нас. Всички клиенти се възползват от поръчкови сервизни решения през целия жизнен цикъл на продукта. Това ни позволява да предложим решаваща добавена стойност на продуктите.

Професионализъм

Нашият екип от опитни техници е винаги насреща при възниквнето на проблем.

Компетентност

Съображението ни с клиентите е основен приоритет.

Безопасност

Ние в Terra Eco Build слагаме здравето на работниците на първо място.

Качество

Дългосрочното партньорство е много важно, за това ние се стремим да надхвърлим вашите очаквания.

Тера Еко Билд ЕООД притежава Удостоверение (лицензия) №C994 от издадено от ДАМТН за вписване в Регистъра на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор на лицата извършващи дейности по поддръжане, ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност, като лице, което извършва поддържане, ремонтиране и преустройване на:
1. Товароподемни кранове:
– Кулокранове;
– Кранове стрелови тип, монтирани на автомобили или на самоходни или несамоходни шасита;
– Бордови кранове;
– Мостови и козлови кранове;
– Конзолни кранове;
2. Товароподемни електрически колички, движещи се по надземни релсови пътища, които не са монтирани на товароподемни кранове.
3. Електрически телфери, които не са монтирани на товароподемни кранове.
4. Багери, предназначени за работа с кука, грайфер или електромагнит.
5. Подвижни работни площадки. (автовишки)

Нашата фирма работи стриктно съгласно изискванията както на НБЕТНПС така и на книгите за монтаж и експлоатация на съоръженията издадени от производителите.

Във фирмата работят висококвалифицирани специалисти, които постоянно са в контакт с други специалисти от заводите на фирмите-производители на подемната техника предлагана от нашата фирма.

Terra Eco Build поддържа на склад голям брой резервни части и консумативи за кулокранове.

Всички автомобили на сервизните ни екипи са оборудвани според изискванията на НБЕТНПС и на производителите.

Terra Eco Build е модерна българска фирма, която се стреми към дигитализиране и оптимизиране на работните процеси в една иначе традиционно бавна и хартиена индустрия. Поради тази причина заявките за техник при авария и/или необходимост от ремонт се извършват само по електронен път през бутона горе вдясно на нашия уебсайт.
Вие също може да заявите разработка на дигитални продукти за оптимизиране и на вашите сервизни дейности при нас!

ПРИ НЕОБХОДИМОСТ МОЖЕ ДА ПОПЪЛНИТЕ ЗАЯВКА ЗА ТЕХНИК

© 2024 Тера Еко Билд - Всички права запазени!